Monday, January 4, 2010

Result Kluar!!!



Nak lagi tinggi pointer...boleh tak?
Pointer aku ok...tapi bila nak compare ngan kawan-kawan aku kat matrix yang dapat 4 flat...urgh semacam tak puas je...tapi aku bersyukurla kerana lulus semua subjek...Alhamdulillah...terima kasih Ya Allah...
So azam baru tahun ni...aku nak tingkatkan lagi kualiti kerja aku...insyaAllah aku akan berusaha untuk dapatkan yang terbaik..'register' untuk MLT sem 2 dah selesai...dan aku kena FOCUS untuk sem 2 ni..
''TIADA YANG MUSTAHIL DALAM DUNIA INI!!!"

Tadi aku dapat 'call' dari sahabat usrah aku...aqila...kiranya dah hampir dua bulan dah tak berjumpa kerana cuti sem aku...rindunya kat dia...dia ajak aku bermalam di IIUM...sebab aku nak sangat join explorace yang 'pembina ISMA' anjurkan...so insyaAllah aku akan bermalam di sana...lagipun kuliah aku 'start' lama lagi...so kena buat diri sibuk sikit agar masa tak terbuang dengan sia-sia...
Mase cuti kat Johor pula, kak Husma ada ajak join usrahnya di Masjid Besar Sultan Ismail...tapi dukacitanya aku tak dapat nak join kerana ada hal yang perlu aku bereskan....bila dah kembali Nilai ni aku dapatlah hidupkan diri aku dengan input islam dan aku rasa tenang bila berada dalam situasi begini....


No comments:

Post a Comment

PerJaLaNaN HiDuP iNi

PerJaLaNaN HiDuP iNi
Dalam jauh sebuah perjalanan,Allah amanahkan sebuah perjuangan,terimalah dengan kekuatan,kadang-kadang sakit yang mendatang,kadang-kadang teman tak sehaluan,namun itulah ujian mencari iman yang teguh,moga terus bersabar di jalanNya

Muhasabah buat semua

"Walau jauh kita pergi, ingatlah kita pernah di tarbiah dan TARBIAH tidak akan berhenti dan berakhir . Walau sesibuk manapun kita, jangan kita lupa tanggungjawab MUSLIM yang pasti akan ditanya kelak.Walau sebebas manapun kita, jangan kita lupa kita adalah MAKHLUK yang pastinya adalah milik Allah".-peringatan juga buat diriku.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails