Friday, November 6, 2009

Aku Berhak Menasihati Dia...

Betulkan sebagai seorang sahabat aku berhak menasihati dia...hati sahabat mana yang suka kalau benda yang dilakukan dia sia-sia je...lagi ni dah lah nak final exam...aku sayang dia sebab tu aku tunjuk muke tak puas hati dengan tindakan dia...dengan harapan dia akan 'cancel'kan keputusan dia dan tidak pergi ke tempat tu...Alhamdulillah dia akhirnya dengar cakap aku...dan kami study untuk final ni....fuyyouuuu bestnyer!!!Thanks God...Engkau telah lembutkan hati sahabat aku ni...syukur yang tidak terhingga..

No comments:

Post a Comment

PerJaLaNaN HiDuP iNi

PerJaLaNaN HiDuP iNi
Dalam jauh sebuah perjalanan,Allah amanahkan sebuah perjuangan,terimalah dengan kekuatan,kadang-kadang sakit yang mendatang,kadang-kadang teman tak sehaluan,namun itulah ujian mencari iman yang teguh,moga terus bersabar di jalanNya

Muhasabah buat semua

"Walau jauh kita pergi, ingatlah kita pernah di tarbiah dan TARBIAH tidak akan berhenti dan berakhir . Walau sesibuk manapun kita, jangan kita lupa tanggungjawab MUSLIM yang pasti akan ditanya kelak.Walau sebebas manapun kita, jangan kita lupa kita adalah MAKHLUK yang pastinya adalah milik Allah".-peringatan juga buat diriku.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails