Sunday, October 4, 2009

PESTA TANGLUNG DI RUMAH KAVEN!!!

Ketawa....ketawa...dan terus ketawa.....
Malam tadi aku dan 3 org housemate aku gi celebrate birthday Kaven....rumah Kaven dekat je dgn rumah aku..sambil-sambil tu kitaorg main tanglung,,,,meriah...korang kena tahu step2 nak main tanglung ni tau....tp kali ni ktaorng main tanglung tradisional je...he3...
Pesta yg bermula pkul 8.00 mlm berakhir jam 10.30 mlm....hebat..mmg hebat...
Jom tgok gambar kitaorg bermain tanglung...

No comments:

Post a Comment

PerJaLaNaN HiDuP iNi

PerJaLaNaN HiDuP iNi
Dalam jauh sebuah perjalanan,Allah amanahkan sebuah perjuangan,terimalah dengan kekuatan,kadang-kadang sakit yang mendatang,kadang-kadang teman tak sehaluan,namun itulah ujian mencari iman yang teguh,moga terus bersabar di jalanNya

Muhasabah buat semua

"Walau jauh kita pergi, ingatlah kita pernah di tarbiah dan TARBIAH tidak akan berhenti dan berakhir . Walau sesibuk manapun kita, jangan kita lupa tanggungjawab MUSLIM yang pasti akan ditanya kelak.Walau sebebas manapun kita, jangan kita lupa kita adalah MAKHLUK yang pastinya adalah milik Allah".-peringatan juga buat diriku.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails