Tuesday, October 6, 2009

KEMBALI MENYENGAT....MLT COURSE MEMANG MENCABAR!!!

Ku sulam detik hari ini dgn rase ceria ...Alhamdulillah aku dah nak tamat semesta 1 MLT ...wah lepas ni aku bakal jd senior ....pergh!!!!!!syllibus pun makin mencabar....yg penting aku kena perform...4.00flat mesti dalam tangan....InsyaAllah... Bestnya ....sedih krn Pn.Zawiah dah x mngajar Basic Biochemistry...dan ad lecturer lain yg ganti...Miss Haifa...umurnya baru 26 tahun,,kiranya Miss ni PRO Biochemistryla..tp skrang dah pun mngajar subject yg boleh ak anggap susah gak la...Miss Haifa skrang dah abis MASTER dan skrang mengajar kitaorang subject biochemistry sambil sambung PHD....subhanAllah....hebat!!! AKU BOLEH!!!!!!!!

No comments:

Post a Comment

PerJaLaNaN HiDuP iNi

PerJaLaNaN HiDuP iNi
Dalam jauh sebuah perjalanan,Allah amanahkan sebuah perjuangan,terimalah dengan kekuatan,kadang-kadang sakit yang mendatang,kadang-kadang teman tak sehaluan,namun itulah ujian mencari iman yang teguh,moga terus bersabar di jalanNya

Muhasabah buat semua

"Walau jauh kita pergi, ingatlah kita pernah di tarbiah dan TARBIAH tidak akan berhenti dan berakhir . Walau sesibuk manapun kita, jangan kita lupa tanggungjawab MUSLIM yang pasti akan ditanya kelak.Walau sebebas manapun kita, jangan kita lupa kita adalah MAKHLUK yang pastinya adalah milik Allah".-peringatan juga buat diriku.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails