Saturday, October 10, 2009

AKU INGIN MENCONTOHINYA

Siapa agaknya orang yg ingin aku contohi tu ye.....?????
1001 persoalan muncul d kotak pemikiran aku seketika...
Of course la pemuda yg kat atas tu.....
salah seorang pelajar mrsm yg berjaya melakar nama negara Malaysia di persada dunia..
aku kagum dgn dia ni....dan InsyaAllah aku akan cuba untuk ikut jejak langkahnya...
Syeikh Muzaffar Syukor....itulah orangnya..
Pak Cik aku ,,yg merupakan cikgu Physic aku kat mrsm katanya dulu dia ada mngajar insan ini..katanya beliau merupakan seorang yang low-profile...mnghormati guru....dan yg paling penting tidak pernah berputus asa dalam mencapai cita-citanya..
Cuba lihat plak gambar ni....pergh!!!possing ceria la ni sahabat aku kat lab...mase buat practical pun sempat lagi nak bergambar.....aku sayang korang...dan aku harap ukhwah yang terjalin akan berterusan berkekalan beserta titipan kasih sayang sebagai saudara seislam.

No comments:

Post a Comment

PerJaLaNaN HiDuP iNi

PerJaLaNaN HiDuP iNi
Dalam jauh sebuah perjalanan,Allah amanahkan sebuah perjuangan,terimalah dengan kekuatan,kadang-kadang sakit yang mendatang,kadang-kadang teman tak sehaluan,namun itulah ujian mencari iman yang teguh,moga terus bersabar di jalanNya

Muhasabah buat semua

"Walau jauh kita pergi, ingatlah kita pernah di tarbiah dan TARBIAH tidak akan berhenti dan berakhir . Walau sesibuk manapun kita, jangan kita lupa tanggungjawab MUSLIM yang pasti akan ditanya kelak.Walau sebebas manapun kita, jangan kita lupa kita adalah MAKHLUK yang pastinya adalah milik Allah".-peringatan juga buat diriku.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails